Vision & mål

Vår vision

Care Competence stödjer sina kunder i sina mål att öka sin lönsamhet. Genom ett metodiskt och kvalitativt arbetssätt bidrar vi till att skapa långsiktiga och hållbara strategier i personalfrågor kopplat till arbetsmiljö.

Vår vision är att vara en växande och personlig hälsa som arbetar produktionsnära. Vi vill med glädje röra oss mellan det förebyggande och främjande hälso- och arbetsmiljöarbetet såväl som att rehabilitera eventuell ohälsa.

Cares kvalitetsmål

Vi mäter vår kvalitet inom följande områden som syftar till att möta era förväntningar och säkerställa våra tjänster

Mobilitet

Cares personal strävar efter att vara 3 dagar ute hos kund per vecka. Syftet är att ha personlig kontakt och arbetsplatsnära kunnighet för att få möjlighet att se och möta era behov

Leveranssäkerhet

Care strävar efter att minska betydande av-/ombokningar för att behålla tillgänglighet gentemot kund/andra kunder, ha god träffsäkerhet mellan kunds förväntningar och utställt uppdrag, ge rehabåterkoppling/dokumentation inom 10 arbetsdagar samt bibehålla patientsäkerhet (IT-säkerhet och sekretess)

Lönsamhet

Care strävar efter en god vinstmarginal för att möjliggöra för fortsatt kvalitetsarbete - "Gör rätt saker, inte bara sakerna rätt"

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Hitta hit!


    Fyll i koden: captcha