Nyheter

Nyhetsbrev

I dessa tider har vi av förklarliga skäl fått vara mer rörliga i sinnet genom våra digitala/tekniska lösningar, snarare än att vara mobila på plats ute hos er. Det ser vi som en möjlighet att få vara kreativa och nytänkande, och samtidigt hållbara.

Aktuella nyhetsbrev:

Klicka här för att komma till vårt nyhetsbrev 1/12-20.
Klicka här för att komma till vårt nyhetsbrev 21/10-20.
Klicka här för att komma till vårt nyhetsbrev 1/10-20.

Vi ställer upp och ställer om!

Nytt i tjänsteutbudet

Den 1 november upphörde nuvarande föreskrifter (AFS 2005:6) om medicinska kontroller i arbetslivet att gälla och de ersattes då av de nya och omarbetade föreskrifterna.

De nya föreskrifterna innebär bland annat att medicinska kontroller införs för handintensivt arbete (HIA) och vid kvicksilverexponering. Med anledning av detta har vi på Care upprättat ett stöddokument med information om HIA samt frågeställningar för att screena av om HIA förekommer hos er.

Nytt i vårt tjänsteutbud är också följande kvalitetssäkrade tjänster:

Vi hjälper till på flera nivåer!

Stärkt team

Står ni inför ekonomiska utmaningar i och med pandemin?

Vi är stolta att kunna presentera Patrik Skoog, Hr-specialist och organisationskonsult, som kan stötta er. Han är en beteendevetare med teknisk bakgrund som har en vision att förenkla en process så att den fungerar långsiktigt. Det handlar helt enkelt om att förstå hur allt hänger ihop och hur det bör hänga ihop. Han finner struktur och ser flöden.

Teamet på ert företag stärks, deras värdefulla spetskompetenser lyfts upp och commitment gentemot mål eftersträvas. Det handlar om att motivera gruppen att känna ansvar och själva arbeta framåt med processerna.

Vi stöttar er i alla processer!

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Fyll i koden: captcha