Nyheter

Nyhetsbrev

Care Competence uppdaterar sina nyheter löpande genom nyhetsbrev - nu i coronatider mer frekvent. I nyhetsbreven finns tips och verktyg för hur risker kan hanteras genom systematiskt arbetsmiljöarbete såväl som genom egna medvetna hälsoval samt en uppdatering om hur Care arbetar inom utvalda områden.

I dessa tider har vi av förklarliga skäl fått vara mer rörliga i sinnet genom våra digitala/tekniska lösningar, snarare än att vara mobila på plats ute hos er. Det ser vi som en möjlighet att få vara kreativa och nytänkande, och samtidigt hållbara.

Klicka här för att komma till vårt senaste nyhetsbrev.

Vi ställer upp och ställer om!

Stärkt team

Står ni inför ekonomiska utmaningar i och med pandemin?

Vi är stolta att kunna presentera Patrik Skoog, Hr-specialist och organisationskonsult, som kan stötta er. Han är en beteendevetare med teknisk bakgrund som har en vision att förenkla en process så att den fungerar långsiktigt. Det handlar helt enkelt om att förstå hur allt hänger ihop och hur det bör hänga ihop. Han finner struktur och ser flöden.

Teamet på ert företag stärks, deras värdefulla spetskompetenser lyfts upp och commitment gentemot mål eftersträvas. Det handlar om att motivera gruppen att känna ansvar och själva arbeta framåt med processerna.

Vi stöttar er i alla processer!

Nytt i tjänsteutbudet

Vi hjälper till på flera nivåer!

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Fyll i koden: captcha