Lediga tjänster

Care söker ny medarbetare

Care Competence Företagshälsovård bildades 2012 och har sitt kontor i Karlskrona, i den vackra skärgårdsmiljön på ön Senoren. Vi är ISO certifierade sedan år 2015 och är stolta över att kunna bedriva ett aktivt systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete i vår verksamhet. Vi har förmånen att få arbeta med närmare 100 kunder/företag som önskar ett eller annat stöd i frågor rörande arbetsmiljö- och personalhälsa.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna företagssköterska eller annan påbyggnad.

Arbetet innebär stort eget ansvar och frihet. Du arbetar med egna kunder där du levererar hälsokontroller, rehabiliteringsstöd, rådgivning och arbetsmiljöinsatser. Du har ett nätverk med konsulter med olika professioner som du samordnar. Du kommer främst att vara verksam i förebyggande hälsokontroller och rehabiliteringsstöd/sjukvårdsrådgivning. Därför är det viktigt att ha intresse för livsstil och gärna för olika yrkesexponeringar som påverkar hälsan. Vid behov tillser vi att du får internutbildning inom de områden du behöver stärkas i.

Vi är mobila och arbetar ca 4 dagar/vecka hos kund, ute på fält. Det innebär ibland tidigt morgonkaffe i kombination med underbara vyer kring Blekinge, Kalmar och södra Småland där våra ca 100 kunder finns. När du inte är på uppdrag så finns möjligheten att kombinera hemarbete med kontorsarbete i våra fina lokaler på Senoren. Varje dag verkligen inte den andra lik så flexibilitet och rörlighet är viktigt.

Vi är ett gäng som kompletterar varandra väldigt bra, så dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en person som känner dig hemma i våra värdeord: Rörliga, personliga och glädje, och vad det innebär för dig som person och i professionen. Låter det spännande?

Gillar du vårt arbetssätt? Är du intresserad av att jobba med oss utifrån vår vision och våra tre värdeord? Skriv ihop några ord och sänd till camilla.skoog@carecompetence.se så återkopplar vi med glädje!

Våra professioner

Som kund hos oss har du en personlig kontaktperson på Care som sköter kommunikationen och koordinationen med våra specialister.

Hälsa

Företagssköterska
Sjuksköterska
Företagsäkare
Stressterapeut
Beteendevetare
Psykolog
Terapeut (KBT)
Sjukgymnast
Cert. Massageterapeut
Naprapat

Arbetsmiljö & personalfrågor

Företagssköterska
Arbetsmiljöingenjör
Yrkeshygieniker/tekniker
Ergonom
Brandskyddskoordinator (CFPA
)
Organisationskonsult
Hr on demand

Utbildning

Sker utifrån lämplig profession inom valt ämnesområde

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Hitta hit!


    Fyll i koden: captcha