Lediga tjänster

Care söker ny medarbetare

Just nu söker vi en företagssjuksköterska!

Care Competence – företagshälsa startade 2011 och har nu vuxit till en av de största lokala företagshälsorna i Blekinge.

Vi är en modern Företagshälsa med en nybyggd mottagning på underbara Senoren. Vårt upptagningsområde är främst sydöstra Sverige som vi når genom våra mobila enheter. Vårt mål att vara en enkel och tillgänglig leverantör som erbjuder alla kunder en personlig kontaktperson - har gett resultat!

I Care Competence arbetar vi utifrån tre viktiga värden: Rörliga, Glädje & Personlighet, dessa interna värden strävar vi att nå ut med till våra kunder & klienter.

Vi har en fin tillväxtkurva och är tacksamma över att vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en erfaren företagssjuksköterska. Vi kommer att behöva din kompetens för varierande uppdrag hos våra kunder.

Dina arbetsuppgifter som företagssköterska innehåller stor variation på olika nivåer; organisation, grupp och individnivå. Normalt förekommande arbetsuppgifter inom främjande, förebyggande och återuppbyggande så som; mottagningsarbete, telefonrådgivning, planering och genomförande av medicinska kontroller, hälsoundersökningar, rehabilitering, prevention, bistå våra kunder i deras arbetsmiljöarbete samt att hålla i utbildningar m.m. Vi ser gärna att du även ställer dig positiv till nyförsäljning samt merförsäljning.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten bör ha en bred kompetens och en god yrkestrygghet.  Din sociala kompetens och ditt personliga engagemang är av stor vikt. Du bör uppskatta att arbeta i en organisation där enkelhet, möjlighet att fatta egna beslut finns och där ständiga förbättringar är en naturlig del av vår vardag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tjänsten är på 80-100%

Ort: Du kommer att utgå från Karlskrona – men tänk mobilitet.

Välkommen med din ansökan snarast

Skriftlig alt videoansökan skickar du till:

Camilla Skoog, VD Care Competence  camilla.skoog@carecompetence.se

Våra professioner

Som kund hos oss har du en personlig kontaktperson på Care som sköter kommunikationen och koordinationen med våra specialister.

Hälsa

Företagssköterska
Sjuksköterska
Företagsäkare
Stressterapeut
Beteendevetare
Psykolog
Terapeut (KBT)
Sjukgymnast
Cert. Massageterapeut
Naprapat

Arbetsmiljö & personalfrågor

Företagssköterska
Arbetsmiljöingenjör
Yrkeshygieniker/tekniker
Ergonom
Brandskyddskoordinator (CFPA
)
Organisationskonsult
Hr on demand

Utbildning

Sker utifrån lämplig profession inom valt ämnesområde

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Hitta hit!


    Fyll i koden: captcha