Om oss

Rörlighet

Mobila & flexibla - både i kropp och knopp!

Personliga

Vi lär känna våra kunder & de lär känna oss

Glädje

Vi värnar om en positiv atmosfär i alla sammanhang

Care Competence har en övertygelse att en sund arbetsplats med motiverade medarbetare är en förutsättning för trivsel, engagemang och vidare utveckling. Därför är vi rustade med de professioner och verktyg som behövs för att hjälpa våra kunder dit - skräddarsydda efter kundens behov. Vi drivs och leds av tre viktiga värden: rörlighet, personlig och glädje.

Care Competence bildades 2012 och har sitt kontor i Karlskrona, i den vackra skärgårdsmiljön på ön Senoren. Vi är ISO certifierade sedan år 2015 och är stolta över att kunna bedriva ett aktivt systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete i vår verksamhet. Vi har förmånen att få arbeta med närmare 100 kunder/företag som önskar ett eller annat stöd i frågor rörande arbetsmiljö- och personalhälsa.

Vi arbetar främst uppsökande och företagsnära med hjälp av vår mobila enhet, men tar gärna emot besök på vår härliga fasta mottagning. Vi besöker eller tar emot er med glädje! Oavsett vad kan ni räkna med ett kvalitativt resultat som gör skillnad för era medarbetare och verksamheten i stort!

Våra professioner

Som kund hos oss har du en personlig kontaktperson på Care som sköter kommunikationen och koordinationen med våra specialister.

Hälsa

Företagssköterska
Sjuksköterska
Företagsläkare
Stressterapeut
Beteendevetare
Psykolog
Terapeut (KBT)
Sjukgymnast
Cert. Massageterapeut
Naprapat

Arbetsmiljö & personalfrågor

Företagssköterska
Arbetsmiljöingenjör
Yrkeshygieniker/tekniker
Ergonom
Brandskyddskoordinator (CFPA
)
Organisationskonsult
Hr on demand

Utbildning

Sker utifrån lämplig profession inom valt ämnesområde

 

Kontakt

Care Competence AB
Norreviksvägen 12
373 54 Senoren
070-294 18 11

Hitta hit!


    Fyll i koden: captcha